face-event

Kjære venner,

Hver mandag møtes vi kl 23,00 Tyrkisk tid. Hver uke vil vi samarbeide med helaling energier som er oppført nedenfor, som vi mener vi trenger mye ved Horizon-Reiki Tradisjonell mandag Healing Night arrangement.

Alle trenger bare skrive navnet på den helbredende energi som de ønsker å få denne uken, på event siden, også si intensjonen.  Hver uke vil vi gjennomføre forskjellige healing energier. 

Du kan bruke den helbredende energi hver dag i løpet av denne uken, noe som har sender til deg på mandag kveld på 23,00, til neste mandag, healing kveld. Du kan hente den alene, på passende tidspunkter, fullføre forberedelsene og re-hensikten med hvorfor du ønsker energien.eller gjøre det i grupper. Igjen, på samme måte vil den helbredende energien begynne å flyte og strømmen vil bli avskåret etter avsluttet dag eller som du  som du trenger.

Vi ønsker å være det høyeste gode til hver av dere som Healing Energy Transfer.

Kjære venner,

For å delta i studien, er det nok å være i “attending” -listen på Facebook på aktivitetssiden. Hvis du blir med en gang, trenger du ikke å bli med igjen fordi vi oppdaterer arrangementets side hver uke.

Du kan også legges navn til listen ved å skrive navnet på dine kjøre på Facebook siden, hvis noen du kjenner ikke har Facebook,  eller å skrive “HEALING ROM ‘, som ønsker å delta i Healing Transfer men ikke har facebook konto.

(For å få best mulig resultat, anbefaler vi at du delta regelmessig, uten å avbtytelse hver uke for å få Healing overføring.)

Den helbredende energi TERAPI løpet av uken

I Healing øktene som vi gjør hver mandag kveld, får du Healing Energy Transfer for hele uken.

På mandag skal vi gjøre sammen den første økten i uken, men de andre dagene, må du klare selv, gi deg tid, være seriøs slik du var på mandagens gruppearbeid og etter fullstendig forberedelser, må du valget et egnet sted hvor du ikke blir forstyrret , og begynne økten med samme intensjon som du gjør på mandag sesjon, og igjen på samme måte vente 20-25 minutter, eller du må fortsette til du føler koblet flyt av energi.

 

FORBEREDELSER for fjern- healing sesjoner

Før hver energi økt, anbefaler vi sterkt at du 10-15 min før, tråkker på jord eller tar en dusj med varmt vann for jording.

Hvis du ikke har den muligheten, anbefaler vi at du vasker hender, føtter og hals med kaldt vann.

Noen timer før begynnelsen av Healing sesjon, anbefaler vi å holde deg unna så mye som mulig av de faktorene som reduserer energiflyten. Dette er mat som er vanskelig å fordøye, tung mat, kjøtt, alkohol og røyking.

Finn et rolig sted som du unngår å bli forstyrret på, fjerne alle metallting fra kroppen eller rundt kroppen din, sitt eller ligg, i en posisjon som ryggraden er rett-lineær og mest behagelig for deg, lukk øynene, vi prøver og tømme våre sinn ved å ta noen dype åndedrag, slappe av og vi starter med intensjonen.

Et eksempel på Intensjons Tekst:

Jeg aksepterer med kjærlighet …. (Navnet på den helbredende energi) Healing Energy som sender av Hasan Makam, som ønsker å være min høyeste gode.

(Eller med den hensikt å passere gjennom hjertet ditt og du kan legge til din velsignelse for alle)

Vår Healing Session tar ca 25 min., Men du kan føle det lenger. Når du vil, kan du gi din oppmerksomhet til fysisk plass og forsiktig åpne øynene dine.

I henhold til person eller forskjeller i følelsen ved det øyeblikket av energien strømmende er ikke det en god indikator å bruke for om sesjonen har virket bra, det kan være forskjellig hver gang. 

Alle får energi, fysisk, mental og åndelig helbredelse med gjensidig intensjon og emergien blir akseptert. 

“Bare slapp av, si Intensjonen og nyt den gode freden av energi”

Å være din høyeste gode og jeg ønsker det høyeste gode for alle, lev med kjærlighet!

Med kjærlighet og bønner ..

 

 

 

Forberedelsene til avstands Healing Session

Lang avstand innvielsen eller healing øktene vil foregå på angitt dag og tid, hvis du uventet ikke kan delta ikke bekymre deg. Du kan hente healing energien når du har tid. 

Før og når du mottar healing:

Du bør være på egen hånd i et uforstyrret miljø der du kan føle deg helt avslappet. (Slå av alt elektronisk utstyr f.eks. Mobiltelefoner.)

Finn en komfortabel posisjon under Healing Session. Sitt på en stol eller legg deg ned.

Når du sitter sett hendene sammen, håndflate mot håndflaten, og i midten av brystet ved siden av hjertet ditt. Se bildet nedenfor.

gsh

Når du ligger nede strekker du ut kroppen på ryggen som sovestilling. Håndflatene vender opp. Se bildet nedenfor.

uzan------b

Slapp av og pust dypt og langsomt flere ganger for å tømme tankene du har i hodet.

Forestill deg selv jordet og koblet til verden. For eksempel; kroppen din  strekker seg fra energien i verden og går tilbake dypt inn i fantasien.

De høye energier i universet vil danne et hvitt lys over hodet (krone chakra) og derfra til ditt hjerte inntil kroppen går tilbake til den imaginære bildet. Alt du tenker på er å beskytte det hvite lys.

Når du er klar til å harmonisere med innvielsen tenker du eller sier høyt: “Jeg ønsker å gjøre dette Attunement for …………………. gjennom Hasan Makam og jeg aksepterer alt med kjærlighet og åpent hjerte. »Attunement vil da starte av seg selv.

Under innvielsen hold øynene lukket, vær avslappet, komfortabel og nyt opplevelsen

Hva du kan forvente å føle under healing sesjon:

Hvis du ikke føler noe ikke bekymre deg, dette skjer en gang. Energien vil komme, og du kan begynne å føle det, det tar bare litt mer tid for noen mennesker.

Det du kan føle; 

Forskjell i temperatur.

Kald eller varm, som du kan føle en luftstrøm.

Kilende følelse kan forekomme i ulike deler av kroppen din.

Intense følelser i sperrede områder i kroppen din.

Mens øynene er lukket kan du se en rekke farger.

Du kan føle en følelse av din egen tilstedeværelse.

Overveldende kjærlighet og glede.

Healing Sessions tar vanligvis mellom 25-30 minutter. Det er forskjellig fra person til person, og energien vil flyte i lang tid etterpå som du vil føle. Bare slapp av og opplev helbredelse og vær i øyeblikket.

Når den helbredende energien kommer til en slutt vil du enten føle den slutter eller du kan sovne og våkne opp senere, noe som ikke er et problem.

Sakte åpner du øynene og la kroppen sakte komme tilbake til det normale, og husk at du bør drikke rikelig med vann.

Om nødvendig kan du også ta en dusj for å løsne opp kroppen din og igjen drikke vann.

Husk at alles healing sesjons erfaring er forskjellige, noen føler ingenting og andre føler mye. Din erfaring vil være riktig for deg.

Viktig: Dersom du under enhver tid føler at noe ikke er riktig for deg, eller du har noen spesielle forventninger, og disse ikke harmoniserer med innvielsen, anbefaler  jeg sterkt at du stopper og finne en annen tid. Og møter med et åpent sinn neste gang og klar for en ny start. 

Med all den kjærlighet,

Hasan Makam
Multiple Reiki Master & Founder
Reiki 20th Grandmaster
Life Coach